Tineri reținuți pentru o spargere de 7000 de euro!

Trei tineri, doi în vârstă de 23 de ani și unul de 25 de ani, toți din Davidești, au fost reținuți, ieri, fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Mai exact, conform anchetatorilor, hoții ar fi intrat în casa unui vecin de unde au furat bijuterii, bunuri electronice și electrocasnice. Spargerea a fost dată în luna septembrie, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 7000 de euro.

CITEȘTE ȘI ... (video) Femei amorezate, lăsate fără bijuterii și bani. Hoțul - trimis în judecată

Oamenii legii au fost sesizați de proprietarul locuinței. La scurt timp, hoții au fost identificați și ridicați cu mascații pentru a fi duși la audieri. Din fericire, autoritățile au reușit recuperarea prejudiciului în totalitate.

CITEȘTE ȘI ...Salvat de medicii de la Spitalul Județean! Tânărul a fost preluat...

Tinerii sunt acum în arest, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 


Pentru siguranța bunurilor, polițiștii argeșeni vă recomandă:


-acordați o atenție sporită locului unde parcați autovehiculul, modului de asigurare al acestuia și bunurilor lăsate în interior. Recomandăm montarea de sisteme de alarmă şi asigurarea autovehiculului, chiar şi atunci când lipsiţi pentru scurt timp din acesta, iar temperaturile sunt scăzute. 
-nu lăsați bunuri de valoare, electronice (telefoane mobile, sisteme ne navigaţie portabile, etc.), genți sau portofele la vedere. 
-atenție la încărcarea și descărcarea cumpărăturilor, atât în parcările centrelor comerciale, cât şi la locurile de reşedinţă.
-în situaţia în care urmează să dormiţi în autovehicul, alegeţi o zonă iluminată corespunzător şi luaţi măsuri pentru a limita sau preveni eventuale încercăti de furt (asigurarea cu lacăt a buşonului de alimentare de la rezervorul autoutilitarelor, montarea unei camere de bord cu funcţie de parkguard, iar genţile sau bagajele de mână ce conţin obiecte valoroase să nu fie plasate la vedere).
-atunci când aveţi de remediat o pană în zone slab circulate ori în zone de tranzit, acordaţi o atenţie sporită împrejurimilor şi nu lăsaţi la vedere bunuri de valoare care pot fi sustrase prin distragerea atenţiei.