Știi cum să alegi cele mai bune microfoane spion? Descoperă acum!

Persoanele care își doresc să cumpere microfoane spion, astfel încât să știe absolut tot trebuie să fie atente la câteva detalii tehnice, înainte de a demara o investiție. Este vorba despre obiecte diverse ca funcționalitate și care trebuie alese foarte bine, tocmai pentru a nu fi descoperite, dar și pentru a oferi utilizatorilor eficacitatea dorită.

 


Cu ce tehnologie sunt prevăzute?


Unul dintre primele lucruri la care consumatorii trebuie să fie atenți este referitor la tehnologia cu care sunt prevăzute microfoanele spion. În acest sens, ei au 2 variante:
•       microfoanele specializate în interceptarea localizată – sunt excelente pentru cei care vor să asculte foarte clar ce se întâmplă într-un anumit. Ele pot fi amplasate în diferite locuri, iar semnalul acustic se transmite imediat. Mai mult, microfoanele din această categorie înregistrează inclusiv zgomotele din locul în care sunt așezate, ceea ce înseamnă că oamenii se pot folosi de ele pentru supravegherea locuinței personale atunci când nu sunt acasă;
•       microfoane pentru interceptare la distanță – funcționează doar cu ajutorul unei antene de amplificare a sunetelor. Asta înseamnă că utilizatorii vor avea microfoanele la ei, însă trebuie să fie poziționați într-o anumită rază de recepție pentru a auzi ceea ce îi interesează.

 

 


Ce funcții pot avea?


Din punct de vedere al funcțiilor pe care le pot avea microfoanele, este important de menționat că ele sunt diverse:
•       microfoane cu înregistare;
•       microfoane pentru telefon;
•       microfoane care înregistrează și filmează în același timp.


Fiecare persoană în parte își poate alege produsul potrivit în funcție de modul în care urmează să îl folosească, dar și în funcție de bugetul de care dispune.

 


Opțiunea Call


Opțiunea Call este una extrem de interesantă și atractivă – cu ajutorul acesteia, oamenii pot primi apeluri de pe cartelele integrate în microfoane atunci când acestea detectează sunete în spațiile în care sunt amplsate. Este vorba despre dispozitve care pornesc numai prin comandă vocală. Astfel, utilizatorii nu vor rata niciun detaliu!

 


Raza de acțiune


În general, raza de detecție a microfoanelor spion nu este mai mare de 10 metri. Cu ajutorul antenelor de amplificare, însă, raza de detecție poate ajunge și până la 50 sau 100 de metri. Fiecare poate decide pentru sine cât de mare este zona în care au nevoie să asculte anumite conversații.

 


Microfoane spion în funcție de design


Nu în ultimul rând, design-ul microfoanelor contează și el. De ce? Cu cât dispozitivele sunt mai micuțe și mai finuțe, cu atât pot fi ascunse mai bine. Scopul acestora este să înregistreze fără ca subiecții să știe. De exemplu, microfoanele pot fi amplasate într-o vază goală, într-un sertar sau pe un raft de bibliotecă.
Avantajul celor care au nevoie de microfoane spion este acela că au la dispoziție foarte multe tipuri de produse din care pot alege. De la cele mai simple și până la dispozitive moderne și complexe, toate pot fi comandate online, fără ca oamenii să mai fie nevoiți să se deplaseze până într-un magazin!