Terorizată cu fecale și la un pas să fie violată! Este a 3 oară când o argeșeancă cere ajutor

O femeie din comuna Suseni este terorizată de un bărbat pe care aceasta l-a ajutat de multe ori. La începutul anului, femeia, fost ofițer, economist, iar acum artist plastic cu expoziții în București, și-a găsit locuința vandalizată, iar poarta mânjită cu fecale. Tot atunci i-au fost sparte geamurile și ruptă ușa, iar interiorul răvășit. 

La momentul respectiv, Poliția a demarat o anchetă, vizat fiind un vecin de-al ei. 

CITEȘTE ȘI ... EXCLUSIV (video) Terorizată cu fecale! I-a oferit adăpost unui bărbat, iar el...

 

În luna aprilie, bărbatul s-a întors la casa femeii, a intrat în gospodăria acesteia cu un topor și a amenințat-o din nou cu moartea. Tot atunci, i-a omorât o rață și a înfipt-o in stâlpul porții.
Agenții din localitate l-au prins pe bărbat într-un exercițiu de exhibiționism. Acesta s-a dezbrăcat și și-a arătat pârtiile intime pe uliță și in grădina femeii. A fost ridicat și dus inițial la secția psihiatrie a spitalului din Pitești, iar apoi internat la spitalul de boli psihice din Vedea.

CITEȘTE ȘI ... Exhibiționism pe stradă! După ce și-a terorizat vecina cu fecale ...


Externat din spital, bărbatul și-a continuat amenintările, iar de curând i-a spart geamurile casei și a bombardat curtea cu bolovani. Femeia susține ca a fost amenințată cu moartea de individ și a fost la un pas să fie violată. A scăpat de agresor doar după ce a luat o bâtă și a chemat Poliția.
Oamenii legii l-au prins pe bărbat și l-au dus la secție pentru a fi audiat.

 


 


Femeia, fost ofițer, acum artist plastic cu expoziții în București și în Craiova, s-a mutat în urmă cu 10 ani în localitatea Suseni din Argeș. Nu s-a gândit niciodată că dacă a dat tumultul orașului pe viața liniștită de la țară, in locul de unde-i sunt părinții, va ajunge să trăiască o astfel de experiență. Din cauza terorii a depus plângeri peste plângeri la poliție.