UPDATE: S-A ÎMBĂTAT ȘI ȘI-A DAT FOC SUB PRIVIRILE DISPERATE ALE SOȚIEI!

UPDATE:  În aceste momente, bărbatul care și-a dat foc este transportat cu un echipaj SMURD de terapie intensivă la Spitalul Județean Argeș. Se ia în calcul varianta transferului la București, dar deocamdată nu sunt locuri disponibile pentru pacienții cu arsuri.  Medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale bărbatului ce are arsuri de gradele doi și trei pe mai mult de jumătate din suprafața corpului.

UPDATE: Bărbatul este tată a opt copii. Înainte să-și dea foc, a consumat alcool și și-a turnat benzină peste el, totul sub privirile disperate ale soției care l-a scos afară din casă și a încercat să stingă flăcările cu zăpadă. Bărbatul a fost dus la spital în stare critică, urlând de durere  Se pare că, se așteaptă un medic specialist de la Pitești, probabil urmând să se ia decizia transferului la un spital din Capitală.

UPDATE: Bărbatul a ajuns cu o ambulanță SMURD la Spitalul Câmpulung. Este conștient. Are arsuri pe 65% din suprafața corpului.

Un bărbat din comuna Stoenești a încercat să se sinucidă.

Cu câteva momente în urmă, un bărbat de 55 de ani din comuna Stoenești și-a dat foc în curtea locuinței sale.  Ginerele său a sunat la 112 și în același timp l-a urcat pe bărbat în mașină și îl îndreaptă spre ambulanță pentru a putea fi transportat la Spitalul Municipal Câmpulung, Se pare că, bărbatul a mai avut tentative de suicid în trecut. Deocamdată nu se știu detalii despre starea acesuia.

De asemenea, este cunoscut ca fiind cu probleme psihice. Vom reveni!