(video) Și-a călcat intenționat soacra cu mașina - 5 ani de închisoare

UPDATE, 18 decembrie:

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, care, în luna ianuarie, şi-a călcat intenţionat soacra cu mașina, a fost condamnat la 5 ani de închisoare. De asemenea, trebuie să plătească 2200 de lei spitalului județean Argeş, pentru îngrijirile acordate femeii, şi 3000 de lei - cheltuieli de judecată.
În plus, instanţa a dispus confiscarea mașinii cu care a comis agresiunea. 

Sentința nu este definitivă.
 

UPDATE 18 aprilie:

Bărbatul care a dat cu maşina peste socră a fost eliberat din arest. Curtea de Apel Piteşti, a înlocuit măsura de arest preventiv cu cea de arest la domiciliu, pentru 30 de zile.

 


Alin Anton, avocatul tânărului de 30 de ani, ne-a declarat următoarele, la câteva ore după ieşirea din arest a clientului său: „Considerăm că soluţia este una corectă şi va respecta condiţiile care i-au fost impuse. În timpul procesului vom încerca să demonstrăm, prin probele pe care le vom administra, că situaţia nu este cea reţinută de procuror”.

UPDATE

Bărbatul care a dat cu mașina peste propria soacră, în mod intenționat, a fost arestat pentru 30 de zile.
Vecinii au rămas fără cuvinte în urma celor petrecute și nu își explică ce l-ar fi putut face pe bărbat să acționeze în acest fel, mai ales că era cunoscut ca fiind un om liniștit. 

Femeia este în spital și are nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale.

„Se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie în formă agravată de tentativă de omor calificat. Din probatoriul administrat până la acest moment, au rezultat indicii conform cărora pe fondul unui conflict preexistent, bărbatul în cauză a lovit-o cu intenție cu autoturismul pe soacra sa care se deplasa pe stradă împreună cu soțul ei. În urma impactului, persoana vătămată a suferit vătămări ce necesită aproximativ 35 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat Cătălin Arsene, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș.

 

A încercat să scape de soacră, dar a sfârșit în arest! Protagonistul e un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Prundu, care a încercat să își omoare soacra, ieri. Totul a fost premeditat, au stabilit anchetatorii, care l-au reținut pe bărbat.

Potrivit acelorași surse, individul s-a urcat la volanul mașinii sale și a lovit-o cu pe soacră. Femeia era și cu soțul, dar acesta nu a fost rănit. Din fericire, victima are o contuzie la șold și o entorsă la gleznă, nefiind necesar să rămână internată.

Momentan, nu se știe cauza care l-a determinat pe bărbat să vrea să își omoare soacra, dar se pare că între cei doi există un conflict mai vechi.