Tentativă de omor în Argeș! Bărbat înjunghiat

Un scandal a izbucnit, sâmbătă noaptea, în comuna Negrași, satul Buta. Un tânăr de 21 de ani, din Teiu, a înjunghiat un alt bărbat de 40 de ani, din Negrași. Totul s-ar fi petrecut într-un bar din sat, după ce amândoi ar fi băut. Și cum de cele mai multe ori, oamenii își aduc aminte de socoteli neîncheiate imediat după ce consumă câteva pahare, așa s-a întâmplat și în acest caz. La un moment dat, cei doi s-au luat la ceartă. Potrivit anchetatorilor, motivul ar fi fost că unul dintre bărbați nu l-a salutat pe celălalt mai demult.

CITEȘTE ȘI ... (video) Update: Cadavru mumificat în Conacul de la Micești! Ar putea fi vorba despre ...


În urma scandalului, tânărul de 21 de ani și-a ieșit din fire și l-a înjunghiat în burtă cu un cuțit pe bărbatul de 40 de ani.

O ambulanță a ajuns la fața locului și a transportat victima la spital. Din fericire, viața nu îi este pusă în pericol. Acesta a fost operat, fiind în stare stabilă.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru tentativă de omor, iar tânărul de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Bărbatul urmează să fie reaudiat, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

 

 

Foto descriptiv