Teilor a donat 50 000 de lei pentru dotarea secției A.T.I. a Spitalului Județean

Teilor a donat 50 0000 de lei pentru dotarea secției A.T.I. s Spitalului Județean


Deși situația prezentă ne obligă să ne distanțăm fizic unii față de ceilalți pentru a ne proteja, acum este momentul să fim mai solidari ca oricând și conectați la nevoile comunității.

Teilor a realizat un prim pas pentru sustinerea sistemului medical printr-o donație de 50 000 lei pentru dotarea sectiei A.T.I. a Spitalului Județean de Urgenta Pitesti in directia achizitionarii unui ventilator pulmonar.

“Indemnam intreaga comunitate de business din Arges sa faca demersuri in acest sens, astfel incat la finalul acestei situatii sa iesim cu totii mai puternici IMPREUNA”, acesta este mesajul transmis de Florin Enache.

„Este mai important ca oricând ca instituțiile statului, mediul privat și societatea civilă să se implice și să lucreze împreună. Contăm pe solidaritatea și generozitatea întregii comunități de afaceri din Argeș, pentru ajutarea spitalelor noastre. Personalul medical este cel mai vulnerabil și cel mai important acum; spre acesta trebuie să se îndrepte ajutorul nostru.

Urmărim evoluția socială și economică a mediului din România și încercăm să luăm cele mai bune decizii în așa fel încât să avem grijă de angajații noștri care în această perioadă sunt foarte vulnerabili, apoi de clienții noștri care nu trebuie să simtă acest șoc al izolării, al privării de anumite servicii sau bunuri.

Încercăm să menținem un climat de normalitate și să transmitem clienților același sentiment. De aceea în perioada următoare de concentrăm în mod special pe comunicarea din mediul online – www.teilor.ro - unde clienții primesc tot suportul de care au nevoie pentru ca produsele să ajungă la ei în timp util.

Dorim să depășim acest moment cu același număr de angajați, pentru că ne considerăm o mare familie și așa sper că vom rămâne. 

Sprijinul nostru nu se va opri aici: în  zilele și săptămânile care urmează vom păstra legătura cu organizațiile nonprofit cu care colaborăm pentru a identifica și soluționa cazurile care vor avea nevoie de implicare din partea echipei Teilor”, au transmis reprezentanții companiei.