EXCLUSIV! Fosta șefă a Judecătoriei Pitești și-a tăiat venele!

UPDATE:

Femeia care a vrut să-și ia zilele în această dimineață este Gabriela Iordache, o cunoscută judecătoare din județul nostru.
Aceasta a fost șefă a Judecătoriei Pitești. A condus instanta în anul 2014, fiind vicepreședinte în perioada când președintele Georgeta Ionescu și a dat demisia.

Femeia va fi transportata cu un echipaj de terapie intensiva mobila la București, la Spitalul Floreasca. Prezintă arsuri interne din cauza soluției ingerate.

Judecătoarea locuia cu sotul, cunoscutul executor judecătoresc Iordache, si cu fiicele ale lor la Stefanesti, unde s-a si intamplat incidentul. Aceasta a lasat bilet de adio. În ultima perioada colegii povesteasc ca era cam abatuta. Deocamdata nu se stiu motivele care au impins-o pe femeie sa-si doreasca moartea.

 

CITEȘTE ȘI ... UPDATE: A scris mesaje de adio pe pereți și s-a sinucis. Cadavrul a fost identificat!

Tentativa de suicid, in aceasta dimineata, in Arges. O ambulanta a SAJ Arges si politistii au fost chemati de urgenta, in jurul orei 5, la Stefanesti.
CITEȘTE ȘI ... Războiul continuă la Ștefănești! Oamenii ies în stradă și azi!

O femeie in varsta de 45 de ani a fost gasita in stare critica. Sotul a fost cel care a gasit-o si a alertat salvatorii. Femeia, care a inghitit detartrant si ulterior si-a taiat venele se afla acum la Spitalul Judetean Arges, pe Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva.

Deocamdata nu se stiu motivele care au impins-o pe femeie sa-si doreasca moartea.