Ștefan Bănică Jr - apel umanitar pentru o fetiță din Argeș bolnavă de leucemie!

Ștefan Bănică Jr s-a adresat pe pagina sa de socializare tuturor oamenilor cu suflet mare, dornici să ajute o fetița din Argeș, bolnavă de leucemie.
Povestea a început atunci când artistul a primit o scrisoare de la Ana Maria, din comuna Călinești. Artistul a rămas impresionat de povestea fetiței și de faptul că i-a scris acestuia care sunt sentimentele ei, dar mai ales că vrea să se facă bine şi să meargă acasă.
Fetița, care locuiește în comuna Călinești, este internată la Spitalul Clinic Fundeni și suferă de o boală cruntă, LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ.

Vedeți aici scrisoarea Anei:
”Pe mine mă cheamă ANA-MARIA ARSENEA, am 13 ani, sunt singurul copil al părinţilor mei, îţi scriu prima dată pentru că am tot fost ocupată cu lecţiile. Locuiesc în satul Glodu din comuna CĂLINEŞTI judeţul ARGEŞ, ‘’de fapt am locuit,, pentu că acum casa mea este CLINICA DE PEDIATRIE « « INSTITUTUL CLINIC FUNDENI » » … “Langă mine sunt şi mama şi tata. Mă privesc cu dragoste, mă răsfaţă, parcă mai mult ca de obicei, dar şi ei vorbesc despre ceva ce nu înţeleg – spun că sunt grav bolnavă. LEUCEMIE ACUTĂ LIMFOBLASTICĂ – acesta este diagnosticul meu. Eu nu ştiu despre ce e vorba. Ştiu doar că îi iubesc pe părinţii, pe bunicii şi prietenii mei. Iubesc păpuşile, jucăriile şi copiii. Mie nu îmi place aici. Eu vreau să desenez, să spun poezii, să cânt, să mă joc, să mă plimb, vreau să descopăr lumea, iubesc viaţa. Vreau să mă întorc acasă, în lumea pe care o cunosc şi unde mă simt cel mai bine.”

CITEȘTE ȘI ... INCREDIBIL! Răpită, sechestrată şi batjocorită de 8 bărbaţi

Ștefan Bănică Jr a postat pe pagina sa de facebook mesajul, datele de contact precum şi nr. conturilor unde se pot depune banii pentru Ana-Maria:

”Dacă doriţi să o ajutaţi pe Ana, puteţi depune bani în conturile deschise pe numele tatălui ei, Arsene Dumitru.
TEL: 0787808829

CONT BANCAR ARSENE DUMITRU :
RON : RO06BRDE30SV71328690300
EUR : RO32BRDE30SV71329140300’’, a scris artistul pe pagina lui de Facebook.