Ștefan, argeșeanul de la Exatlon, s-a întors acasă! Prima oprire - Salon Marius Mizdran!

 Ștefan Floroaica, tânărul argeșean, cel care a ajuns până în semifinala Exatlon, a revenit acasă.
După atâtea luni petrecute în cadrul concursului, Ștefan avea nevoie de o reîmprospătare. Și unde altundeva ar fi făcut-o, decât la salonul celebrului hair-stilist Marius Mizdran.

CITEȘTE ȘI ... Salonul Marius Mizdran - Revelaţia Frumuseţii!


Referitor la competiția difuzată pe KanalD, Stefan a declarat ca este constient ca a fost la un singur pas de a ajunge in finala Exatlon si de a lupta pentru marele premiu alaturi de fostul lui coechipier Ionut, insa epuizarea fizica si tensiunea si-au spus cuvantul si l-au impiedicat in mod dramatic sa-si implineasca visul.
"Am avut mai multe sanse decat Vladimir Draghia! O vrie de emotii, pur si simplu! Am avut mai multe momente de astea pe parcursul competitiei, in care ma agitam foarte tare si voiam sa dau cat mai repede! Aveam impresia ca el e cu un pas inainte si trebuie sa punctez repede! Si acum urmarind imaginile, imi dau seama ca eu chiar am fost cu un pas inaintea lui!", a declarat Stefan, invitat in platoul "WOWbiz".

 

Salonul Marius Mizdran reprezintă locul unde fiecare îşi poate descoperi propria variantă de frumuseţe. Talentatul şi inspiratul hair-stilist Marius Mizdran a creat un adevărat univers al frumosului, care îmbină cele mai inovative tehnici pe care le-a adus din saloanele de lux din Londra şi produsele de cea mai bună calitate ale unor branduri renumite în industria cosmetică.

 Situat la doi paşi de centrul Piteştiului, lângă Spitalul Militar, salonul Marius Mizdran este alegerea potrivită dacă vrei să experimentezi o coafură nouă, pentru un machiaj de senzaţie cu care să impresionezi la orice eveniment important din viaţa ta, dar şi pentru servicii de cosmetică şi modelare corporală efectuate cu metode moderne şi tehnologie de ultimă generaţie, folosind cele mai bune produse din industrie.