Ted Shoes vă invită la cumpărături! 7 magazine...Toate unul și unul!

Ted Shoes, brand pur românesc, vă invită la cumpărături! Fie că doriți un cadou pentru cei dragi, fie că sunteți interesați de o nouă pereche de încălțăminte, cel mai important jucător de pe piața articolelor de încălțăminte din piele, vă așteaptă în magazinele sale din Pitești, Mioveni, Curtea de Argeș și Câmpulung.

Cele mai bune produse, o gamă diversificată, piele naturală și un rezultat românesc de calitate superioară sunt disponibile în punctele de vânzare din rețeaua proprie a brandului.

 

În Pitești, Ted Shoes vă așteaptă la...

Cel mai cunoscut magazin, și primul din bradul Ted Shoes, este situat langa fostul Cinematograf Bucuresti, la km 0 al orasului. Aici, Simona si Emanuela, doua vanzatoare care îsi cunosc meseria, te intampina cu zambetul pe buze si te saluta cu discretie. Simona este de altfel si cea mai veche, fiind alături de Tedshoes de la deschidera magazinului. Cele doua te vor ajuta sa iti gasesti, în multitudinea de modele, perchea care ti se potriveste, fie ca e vorba de ghete, pantofi sau mocasini.

Calea Bucuresti Nr.2, Pitesti;
Program vara: Luni-Vineri : 09.00 – 20.00; Sambata: 09.00 – 16.00
Program iarna: Luni-Vineri : 08.30 – 19.30; Sambata: 09.00 – 16.00
Telefon: 0348/730171

Cel de-al doilea magazin din Pitești este situat în centrul orasului, mai exact vis a vis de Prefectura Arges, langa liceul Economic. Daca treceti prin zona, intrati în magazin, deoarece aducem modele noi în fiecare saptamana. Aici gasiti zeci de produse din piele naturala, la preturi de producator. In magazin vă va astepta Mihaela, o fata care isi cunoaste brandul, stie marimile, culorile, stocul si modul de intretinere, o sa va ajute sa gasiti o pereche de incaltari pe placul dumneavoastra.

Programul magazinului este:
- De luni pana vineri de la 8:30 la 19:30
- Sambata de la 9:00 la 16:00

Magazinele TEDSHOES ofera consumatorilor o gama diversificata de incaltaminte din piele naturala, fabricata in Romania, la cel mai bun raport calitate-pret, asta datorita faptului ca toata cantitatea de marfa se vinde prin reteaua proprie, evitandu-se adaosul suplimentar.