Ted Shoes este acum ONLINE! 30 de ani de experință, eleganță și bun gust!

Producătorul argeșean, Ted Shoes, îl puteți găsi de acum și în varanta online pe site-ul www.tedshoes.ro

Noul site oferă clienților posibilitatea vizionării produselor de încălțăminte și marochinărie, a prețurilor, dar și a ofertelor de ultim moment.
Site-ul conține două secțiuni separate, destinate femeilor și bărbaților, dar și categoriile: Genți femei, Noutăți, Mărimi extreme, Promoții, Blog, Contul meu și Magazine. 
Pentru a putea cumpăra online produsele Ted Shoes, clienții trebuie să acceseze categoria Contul meu, unde completând câteva informații, pot intra în posesia unui cont detaliat al procesului de achiziționare.

TED SHOES = traditie, calitate, inovatie!

Povestea brandului TEDSHOES a inceput inainte de Revolutie, fiind de fapt o traditie de familie. Cei care au pus bazele, parintii celui care astazi este patronul Tedshoes, Cosmin Theodor Vlasceanu, au lucrat la o cooperativa mestesugareasca. In decursul anilor, Theodor, un tanar intreprinzator si pasionat de artizanat, si-a investit toate economiile intr-un mic atelier. In timp, s-a dezvoltat, ajungand in prezent sa aiba propria fabrica si 7 magazine.

Anii 90,sunt sinonimi cu inceputul povestii Tedshoes. Avind in spate experienta acumulata zi de zi inainte de Revolutie,dar si aplombul tanarului Theodor, familia Vlasceanu a facut primii pasi in comertul cu incaltaminte si aprovizionarea cu materie prima din import. Avand de partea lor seriozitatea acestia au reusit sa castige increderea furnizoriilor,dar si a clientiilor.

Anul 2000 reprezinta punctual culminant, cind visele au devenit realitate. Alergatura si sudoarea au dat roade,Theodor infiintind brandul TEDSHOES. De atunci,Theodor Vlasceanu isi dedica priceperea si talentul pentru a creea incaltaminte de calitate.Mai intai s-a inceput cu un mic atelier, care a avut insa o dezvoltare rapida, asta datorita relatiilor bune,  castigate in anii 90 , cu furnizorii externi de materii prime, care au avut incredere si au sustinut ideea tanarului intreprinzator. In primii ani de functionare s-au aprovizionat magazinele pe o raza de 150 km in jurul Pitestiului.

Din anul 2003, s-a accelerat ritmul de dezvoltare, iar brandul Tedshoes a prins notorietate. Daca l-a inceput s-a colaborat cu o retea de distributie nationala, in doar citeva luni societatea si-a facut propria retea de distributie la nivel national care acoperea 70% din teritoriul tarii.

In 2009, viziunea fondatorului, aceea de a crea un brand valoros şi respectat, s-a concretizat prin înfiinţarea propriei retele de magazine de fabrica, ajungand in prezent la 7. Magazinele TEDSHOES ofera consumatorilor o gama diversificata de incaltaminte din piele naturala, fabricata in Romania, la cel mai bun raport calitate-pret,asta datorita faptului ca toata cantitatea de marfa se vinde prin reteaua proprie, evitandu-se adaosul suplimentar.

Vă invitam sa vizitati site-ul si magazinele noastre cit mai des pentru a descoperi mereu alte modele fermecatoare. Suntem convinsi că veti gasi ce cautati, si va garantam:

- produse din piele naturala

- preturi de producator

- cele mai noi colectii

- oferte, promotii si reduceri