Ted Shoes - Calitate la picioarele tale!

Ted Shoes a devenit în ultimii ani un nume de referinţă în producţia de încălţăminte şi marochinărie, un brand autentic argeşean care câştigă constant din ce în ce mai mulţi clienţi din întreaga ţară.

Povestea producătorului argeşean începe în anul 2001, atunci când din mâinile pricepute ale meşterilor pantofari ieşea primul produs marca Ted Shoes. Drumul de la prima pereche de încălţăminte şi până la locul pe care îl ocupă astăzi în preferinţele clienţilor a fost lung şi anevoios şi a presupus eforturi constante din partea managementului societăţii. Dar a meritat.

Ted Shoes produce o gamă diversă de articole de încălţăminte, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi pentru copii, pentru toate gusturile şi pentru toate anotimpurile. Acestora li se adaugă şi alte produse de marochinărie, precum poşeteşe sau curelele.

În fiecare lună, din atelierele de producţie ale Ted Shoes ies pe piaţă aproximativ 2500 de perechi de încălţiminte. Pantofi, ghete, sandale, cizme, încălţăminte sport - la Ted Shoes toate produsele sunt confecţionate din piele de foarte bună calitate, importată din ţări cu tradiţie în prelucrarea acestui material, precum Italia, Turcia sau Iran. Pentru a fi competitivă, fabrica argeşeană a stabilit contacte directe cu furnizorii de materie primă, eliminând astfel din circuitul propriu intermediarii şi, în acest fel, reducând costurile produsului final. De asemenea, tot personalul Ted Shoes se ocupă şi de parte de producţie şi design cu ajutorul echipamentelor 3D. Echipa Ted Shoes numără aproximativ 50 de angajaţi, adevăraţi profesionişti în fabricarea de încălţăminte şi marochinărie de calitate.

Produsele marca Ted Shoes se comercializează exclusiv în magazinele proprii, la preţ de producător. În prezent, lanţul propriu de magazine cuprinde şapte unităţi, în Argeş - Piteşti, Curtea de Argeş, Câmpulung şi Mioveni -, dar şi dincolo de graniţele judeţului, în oraşele Craiova şi Slatina. Aprovizionarea magazinelor se face direct de la fabrică, preţurile nu primesc adaosuri comerciale, iar calitatea şi designul sunt la mare înălţime. Femeile şi bărbaţii găsesc aici o gamă variată de modele, culori, garantate de folosinţă îndelungată. Ted Shoes a lăsat în urmă modelele clasice şi aşază pe rafturile magazinelor sale încălţări care ţin pasul cu tendinţele actuale din modă. Prin urmare, articolele care poartă marca acestui brand pot fi purtate chiar şi la ocazii speciale, asortându-se oricând unei ţinute elegante. 


Magazine proprii: 
n Piteşti - Calea Bucureşti nr.2 (lângă Cinema Bucureşti) 
n Piteşti - str. Teiuleanu nr. 48 (vizavi de Prefectură) 
n Mioveni - Bdul Dacia, bl. P3 parter 
n Curtea de Argeş - str. Negru Vodă nr. 6-8 
n Câmpulung - str. Negru Voda nr. 134 
n Slatina - Bdul A.I. Cuza nr.11, Bl. CAM 3 
n Craiova - Str. Mihail Kogălniceanu nr. 3, parter Minerva


WWW.FACEBOOK.COM/ TEDSHOESPITESTI