Te distrezi în Club Hush și salvezi o viață!

I-a fost extirpată o tumoră uriașă din burtică. Au urmat două etape de chimioterapie, pe care Corina Maria le-a trecut cu bine. Nu se termină totul aici. Pentru fetița de doar 9 ani, care a fost diagnosticată în prima săptămână de școală cu o boală cruntă (tumoră malignă abdomino-pelviană), lupta trebuie să continue.

Șansa la viață a fetiței vine din străinătate. Dosarul medical al copilei a ajuns în atenția medicilor de la mai multe clinici. Mama fetiței nu a optat încă la ce spital să o ducă pe Corina-Maria, dar va trebui să o facă în curând. Este însă împiedicată de costurile exorbitante, bani de care nu dispune. Pentru a-i da o șansă la viață Corinei, vineri, 23 noiembrie, începând cu ora 20, în Club Hush va avea loc un eveniment caritabil. Toți cei care vor să se distreze îi vor întinde automat Corinei o mână de ajutor.

CITEȘTE AICI POVESTEA CORINEI ... (video) O fetiță de 9 ani, bolnavă de cancer, are nevoie de ajutor!

Pe scenă vor urca Emilia Ghinescu, Ramona David, Viorel Pițigoi, Codruț Nistor și Andreea, dar și Claudia Zamfir, concertul fiind prezentat de Oanță de la Vacanța mică. Prețul unui bilet este de 50 de lei. Toate încasările obținute în urma acestui eveniment caritabil vor merge către Corina Maria. Cei care nu pot ajunge în club pot face donații în conturile bancare, deschise la Banca Transilvania, pe numele mamei fetiței, Mariana Radu: 

#RO33BTRLEURCRT0350794201( în EURO)


#RO83BTRLRONCRT0350794201 (în LEI)


Pentru rezervări, dar și alte informații cu privire la evenimentul caritabil de vineri, apelați la numărul de telefon: 0733 956 283.