TBM Grup pregătește noi parteneriate - Evoluție importantă și pentru mediul local!

Total Building Milenium a luat ființă acum 14 ani, iar de atunci grupul administrat de omul de afaceri Marian Cazacu a demostrat durabilitate, seriozitate și profesionalism. Anul 2017 a însemnat pentru TBM Grup un an plin de noi proiecte de anvergură în domeniul industrial și dezvoltarea pe toate planurile, la nivel național.
TBM Grup a înregistrat o creștere majoră în ceea ce privește cerea în domeniul construcțiilor industriale și dezvoltarea a contractelor în zona de antreprenoriat general.

În anul 2018, compania argeșeană Total Building Milenium pregătește noi parteneriate de business, care vor aduce câștiguri imprtante și mediului local argeșean.

Investiții se vor face și în creșterea capacității de producție a structurilor metalice pentru industrie. De asemenea, nu va fi uitat nici sectorul resurselr umane, motorul unei companii de calitate.

Marian Cazacu este unul dintre cele mai importante nume din mediul de afaceri argeșean, chiar dacă a preferat să pătreze o anumită discreție. Omul de afaceri a pus bazele firmei sale în urmă cu 14 ani mândrindu-se acum cu o creștere majoră în ceea ce privește cererea în domeniul contrucțiilor industriale.
Principalul domeniul de activitate al societății argeșene îl reprezintă costrucțiile pe schelet metalic, la ora actuală firma condusă de marian Cazacu având în palmares sute de proiecte implementate cu succes, de la hale metalice de mii de metri pătrați și până la casele pe structură metalică. Aceste proiecte i-au adus antreprenorului 10 premii în industriade profil locală, dar și națională.