TBM Grup închiriază hală pe Centura București

În ultimii ani, TBM Group, companie condusă de către cunoscutul om de afaceri Marian Cazacu, a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa imobiliară. Pe lângă construcţia de case şi apartamente pentru persoane private, societatea argeşeană a reuşit să se impună şi pe piaţa construcţiilor industriale, având la acest moment mai multe spaţii de producţie scoase la vânzare sau închiriere în jurul Capitalei.

Într-un anunt postat pe un grup de specialitate, TBM Group a scos spre vânzare sau închiriere o hală de 2000 mp (depozit), plus 300 mp (birouri). Prețul de vânzare este de 1 300 000 euro sau de închiriere de 12 000 euro.

Hala se află pe centura Bucureştiului (Chiajna - Chitila), spaţiul fiind pretabil pentru depozitare marfuri generale. Imobilul are o lăţime de 20 metri, o lungime de 100 m şi o înălţime la streaşină de 10 m, 2 uşi de acces camion, locuri de parcare şi drumuri, precum şi un spaţiu de 2000 mp pentru depozitare la care se adaugă 300 mp pentru birouri. Structura este din europrofile, închideri din panouri termoizolante de 100 mm grosime.

La acest moment, hala are aviz ISU pentru destinaţia de depozit mărfuri generale, beneficiază de toate utilităţile - drum betonat, apă, gaze, curent trifazic 650 KWA şi iluminat LED -, iar accesul se face direct din centura Bucureşti, zona Chiajna – Chitila. Amenajările interioare şi birourile  se pot realiza şi la cerere în funcţie de necesităţi.


Contact: Marian Cazacu - 0727 356 155