Argeș - Un băiat de 13 ani a ajuns la spital după ce o mașină a lovit căruța în care se afla

Update:

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din Merișani, care conducea un autoturism pe DN 7C, din direcția Pitești către Curtea de Argeș, a intrat în coliziune cu un atelaj, condus de un bărbat de 53 de ani, din Merișani.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unui pasager, minor de 13 ani, din Merișani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru investigații.

Se pare ca barbatul ar fi consumat alcool iar minorul care nu are 14 ani împliniți, în urma accidentului a suferit doar contuzie abdominală.

Căruța nu era semnalizată, iar niciunul dintre cei doi ocupanți nu purta vestă reflectorizantă.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a produs, în cauză fiind întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal.

CITEȘTE ȘI...Salvamont Argeș: Atenție! Risc mare de avalanșă!

 

 

Accident rutier în comuna Merișani, pe DN7C. O căruță în care se aflau un bărbat și fiul acestuia s-a ciocnit de un autoturism.

CITEȘTE ȘI ... Colegiul Tehnic „Dimitrie Dima” are, de ieri, condiții optime de încălzire!

În urma impactului, căruțașul de 53 de ani și fiul de 14 ani au avut nevoie de intervenția medicilor. La fața locului au fost solicitați pompierii cu un echipaj de terapie intensiva mobilă.
De asemenea, polițiștii Serviciului Rutier Argeș sunt la locul accidentului pentru cercetări.

CITEȘTE ȘI ... ECONOMIC | 2020 Afacerile judeţului – puternic zdruncinate de restricţii

Ambele victime vor fi transportate la spital. Băiatul de 14 ani acuza dureri abdominale, iar tatăl a suferit zgârieturi la nivelul feței.