Tăriceanu: Andrei Gerea și Tudor Pendiuc vor fi câștiguri ale Argeșului în Parlament

Argeșul are șanse foarte mari să aibă cel puțin un ministru după alegerile din 11 decembrie. Președintele Senatului și copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, în cadrul unui interviu, că Andrei Gerea, fostul ministru al Economiei și, ulterior, al Energiei,

IMM-urilor și Mediului de Afaceri, se regăsește pe lista scurtă de posibili miniștri în viitorul Guvern. Tăriceanu a mai susținut că atragerea unui om cu experiența fostului primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, ar însemna un mare plus pentru argeșeni dacă va ajunge în Senatul României.

Fostul premier a stabilit și țintele pe care ALDE Argeș le are la agerile parlamentare din această lună: obținerea a cel puțin un mandat de senator și a unuia de deputat. Călin Popescu

Tăriceanu a subliniat că principalul obiectiv al viitorilor parlamentari ALDE este acela de a nu-i dezamăgi pe argeșeni. De altfel, el și-a manifestat siguranța că argeșenii nu vor greși dacă vor alege ALDE la alegerile din 11 decembrie.

„Avem obiective stabilite și ca număr de voturi, dar și în privința numărului de mandate de parlamentari. Îmi doresc foarte mult să obținem o poziție de deputat și una de senator. Argeșul a fost unul dintre județele cu performanețele cele mai ridicate în cadrul ALDE la alegerile locale și cred că această performanță se va regăsi și la votul din 11 decembrie. Dar ceea ce este cel mai important este ca reprezentanții noștri care vor ajunge în Parlament să nu îi dezamăgească pe argeșeni, să încerce să demonstreze că votul pe care l-au primit este nu numai un loc onorant pentru ei, dar și că îi obligă să lucreze în folosul comunității pe care o reprezintă”, a mai arătat Călin Popescu Tăriceanu.

Comandat de ALDE Argeș, publicat de MB AGENCY COMPLETE, CUI mandatar financiar: 11160008