Târg de job-uri la VIVO! PITEȘTI: Sunt căutați ingineri și experți IT!

În perioada 26-27 mai 2017, la Vivo Pitești se va organiza cel mai mare targ de job-uri în domeniul ingineriei și a IT-ului.
Astfel, la Vivo Pitești vor fi prezenți marii angajatori din judet, dar și alte orase!

HELLA Technical Center Craiova recruteaza la BESTEngineer Pitesti!
Candidatii cautati de Hella Technical Center la BESTEngineer vor contribui la dezvoltarea tehnologiilor care echipează mașinile din viitor, care vor fi produse peste 2-3 ani.
Angajații HELLA Technical Center Craiova beneficiază de program flexibil și de o perioadă de integrare de 6 luni cu mentor alocat, dar și de training-uri și o direcție de carieră, indiferent că sunt juniori sau seniori.

Subsidiar al HELLA România pe partea de design și dezvoltare, HELLA Technical Center intentioneaza sa recuteze la Pitesti pentru sediul din Craiova.

CITEȘTE ȘI ... Casa de pensii anunță - 7 bilete de tratament balnear nealocate

Candidații vor beneficia de un pachet de relocare, care include prima de instalare, suport în căutarea de locuință, decontarea transportului pentru mutarea bunurilor și decontarea transportului pentru familie.
La aveniment vor fi prezenti și Kaercher, Draexlmaier, Faurecia, Endava, LEAR Corporation, Rian & Partners, Leoni Wiring Systems, Haulotte, Plastic Omnium si alte companii angajatoare de ingineri si experti IT.

Nu rata cel mai bun targ de joburi din județ! Oferă-ți o șansă!