Târg caritabil pentru micuța Alessia organizat în Pitești!

Numărul cazurilor de copii diagnosticați cu SMA 1 e tot mai mare. Mămicile, și nu numai, s-au organizat în asociații care strâng bani pentru a oferi tratamente acestor micuți.

SMA1 înseamnă degradarea progresivă a musculaturii întregului corp, inclusiv musculatura sistemului respirator, ceea ce conduce inevitabil la deces prin stop cardiac.

Tratamentul care oprește evoluția bolii se numește Zolgensma și este cel mai scump medicament din lume, costă 2.1 milioane dolari.

Mai multe detalii despre Alessia și cazul său puteți afla urmărind pagina de Facebook.

În acest context se organizează în acest week-end un târg caritabil în Pitești, în parcul Lunca Argeșului .

Mai multe informații puteți afla din mesajul transmis de organizatorii târgului pe pagina de socializare : 

,, Dragilor, 

Alessia Lăcrămioara Curcă, o prințesă de doar 1 anișor și 3 luni duce pe umeri același diagnostic cumplit de SMA1 ( Amiotrofie Spinală Musculară de tip 1). SMA1 înseamnă degradarea progresivă a musculaturii întregului corp, inclusiv musculatura sistemului respirator ceea ce conduce inevitabil la deces prin spot cardiac.

Tratamentul care oprește evoluția bolii se numește Zolgensma și este cel mai scump medicament din lume, costă 2.1 milioane dolari.

Pentru că puterea unei mame, unui părinte este cel mai fermecat și minunat lucru din lume, vă cer să ne uimim forțele și să o ajutăm pe micuța Alessia sa se facă bine.

Puteți face acest lucru venind la târg, aducând lucruri pe care împreună să le vindem, donând. orice gest contează!

Avem nevoie de jucării, cărți, electrocasnice. cu siguranță fiecare din noi are un obiect în casă, in stare buna dar pe care nu îl mai folosește.

Împreună putem face minuni! iar @Adi Andreea Iasmina Grigore a început aceasta acțiune pentru că noi toți să putem demonstra asta!

Vă așteptăm la târg, penttu donații luați legătura cu unul dintre voluntari”.