UPDATE:

UPDATE:  După cum se arată într-o postare a paginii salonului unde lucra Monalisa Pandelea, trupul neînsuflețit al acesteia a ajuns acasă. Cei care vor să își ia rămas pot să meargă la casa ei din strada Petre Ispirescu să-i aprindă o lumânare și să îi aducă flori. E mesajul pentru cei ce vor să îi aducă un ultim omagiu.

" Pentru cei care vor să își ia rămas bun ,Mony a ajuns acasă... 
Pe strada Petre Ispirescu sus pe platou,ultima casă pe partea stângă! "

Monalisa Maria Pandelea avea doar 26 de ani. Noaptea trecută, susțin apropiați ai tinerei piteștence, aceasta a murit pe patul unui spital. Se pare că anul trecut fusese diagnoaticată cu o boală incurabilă. Puțini știau de suferința prin care trecea Monalisa.

Tânăra nu lăsa să se vadă ce se ascunde în spatele unui chip frumos. Era mereu plină de viață, cu zâmbetul pe buze și un om extrem de talentat, fiind make-up artist la un salon din Piteşti. Pe pagina de socializare a salonului a fost postat in urma cu putin timp următorul mesaj:

" De astăzi ai prins aripi adevărate! Dumnezeu a ales să fii înger și să ne veghezi de sus ! Nu te vom uita niciodată suflet drag! Te iubim! Haideți să arătam putin respect și decență familiei !"

Cei care o cunoșteau pe Monalisa au reacționat imediat. În doar o oră, sute de persoane au transmis mesaje de condoleanțe pentru fata care a urcat prea devreme la ceruri. Cele mai multe refuză încă să creadă că vestea tragediei este una reală. Pentru doamnele și domnișoarele care s-au bucurat de talentul piteștencei, Monalisa va rămane îngerul care atât cât a fost printre cei vii a transformat oameni frumoși în oameni extraordinar de frumoși.                                                              (Antoniu Neguț)

 

                          DUMEZEU SĂ TE AIBĂ ÎN PAZĂ! CONDOLEANȚE FAMILIEI!