Tânără moartă în accident! Părinții cred că fata lor încerca să fugă de un bărbat

Tânăra care a murit miercuri în urma accidentului rutier petrecut pe 18 octombrie pe DN7C- Transfăgărășan, ar fi fost urmărită de mai mulți indivizi, potrivit părinților acesteia.

Bianca Durleci, în vârstă de 22 de ani, a decedat miercuri, la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Argeş, fiind în comă mai multe zile, după ce a ajuns cu mașina într-o râpă adâncă de 10 metri. (VEZI AICI CUM A AVUT LOC ACCIDENTUL)

Potrivit Curierul Zilei, părinții fetei au încercat să afle cum a avut loc accidentul. Deși imediat după producerea tragediei la fața locului ar fi apărut un bărbat care a spus polițiștilor că era iubitul fetei, oamenii spun că nu știau că fiica lor are un iubit. Mai mult, tatăl tinerei crede că fata lor ar fi fugit de bărbatul respectiv și de alți tineri care îl însoțeau pe acesta atunci când Bianca a ajuns cu mașina în râpă.

De asemenea, părinții Biancăi au aflat că cel care s-a prezentat ca fiind iubitul ei este un bărbat căsătorit, care ar fi sedus-o și mințit-o:

„Joi dimineaţă (n.r. 17 octombrie) mi-a spus că se duce şi ea la o femeie în oraş, la Câmpulung, pe care o cunoaşte. Am sunat-o pe la ora 16.00 şi mi-a răspuns. Am întrebat unde e şi mi-a zis că pe seară pe la 20.00 - 21.00, vine acasă. Nu a venit. Am sunat-o joi seara văzând că nu a ajuns acasă şi nu mi-a mai răspuns. Suna telefonul dar ea nu răspundea! Vineri dimineaţă, m-a sunat poliţia de la Curtea de Argeş, spunând că fata mea este implicată într-un accident. Dup-aia, m-a sunat a doua oară, să îmi spună că este transportată la Spitalul Judeţean, că e destul de grav lovită. Am venit aici (n.r. Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti) la fată. Într-adevăr aşa era! Nu era conştientă, era în comă! Am stat de vorbă cu domnul doctor mi-a spus că este destul de rău, lovită la cap!”, a declarat Gavril Durleci, tatăl Biancăi, potrivit Curierul Zilei.

Părinții fetei mai spun că Bianca nu lucra la Mănăstirea Piscul Negru, așa cum s-a anunțat inițial, sau așa cum a spus bărbatul care s-a prezentat drept iubit al tinerei. Se pare că de fapt, doar acesta împreună cu alți doi tineri lucrau la mănăstire, acolo unde ar fi convins-o și pe Bianca să rămână în noaptea de 17 spre 18 octombrie, conform sursei citate.

„A doua zi m-am dus la faţa locului să văd ce s-a întâmplat. Am fost şi la mănăstirea unde a fost, la Piscul Negru, pe Transfăgărăşan. Părintele de acolo mi-a spus că îi cunoştea de două luni pe băieţi, că ei merg să mai facă treabă pe acolo. A zis că le-a dat şi să bea, vin şi ţuică. A zis că au stat toţi patru într-o cameră de vorbă, de glume, până la ora 12.00 noaptea. A zis părintele că s-au dus toţi patru în cameră şi au dormit. Mi-a mai zis că dimineaţa la ora 6.00, fata s-a trezit să plece acasă. Ce s-a întâmplat? Probabil că a dat să fugă de ei“, a precizat Gavril Durleci.

„Am fost la poliţie şi a zis că cel care a sunat la salvare şi a venit şi cu ea aici la spital a dat declaraţie. Nu a vrut să îmi spună numele lui, nici de unde e, nici cine este. Am aflat de pe la oameni că este din Dragoslavele şi e rudar. El e însurat, a ţinut două femei şi are copii cu ele. Cu a treia are un copil de 6 ani. M-a sunat el şi mi-a spus că au stat toţi trei împreună cu ea, că au băut, au mâncat şi dimineaţa fata a vrut să plece. Eu cred că ei au venit, au luat-o de la Câmpulung şi au dus-o acolo, că fata mea nu ştia să ajungă pe Transfăgărăşan. Au venit ei, au luat-o şi toţi trei i-au făcut de cap acolo. Nu vrea să spună Poliţia numele lor. Şi pe popa l-a minţit acolo, i-a spus că el e căsătorit cu fata mea. A minţit şi fata, i-a spus că nu e însurat şi când colo, el avea copii. A minţit că o ia de soţie, că nu e căsătorit, că nu are copii. La urmă am descoperit noi că a fost însurat că mai are doi copii cu alte femei. Am aflat că mai are două violuri şi e cercetat la Poliţie. Nu s-a luat măsuri cu el”, a mai declarat tatăl fetei, potrivit Curierul Zilei.

 

 

Foto: Curierul Zilei, IPJ Argeș