A băgat în mormânt o proaspătă mămică. Șoferița, arest la domiciliu

UPDATE, 5 mai:

Șoferița, care în seara de Paște a accidentat o tânără de 27 de ani și a fugit de la locul evenimentului rutier, a fost plasată în arest la domiciliu.

Tânăra, care a fost găsită zăcând inconștiență pe asfalt și care a murit în mâinile medicilor, era căsătorită și de 5 luni devenise mămică. Mai avea 100 de metri până acasă, când a fost spulberată de un autoturism.


 

----------------------------------------------------------------

Accident mortal în municipiul Curtea de Argeș. S-a întâmplat chiar în seara de Paște. În jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției Curtea de Argeș au fost sesizați să intervină pe strada Tarnița din municipiu, acolo unde o tânără de 27 de ani zăcea inconștientă pe asfalt. Era, se pare, victima unui accident.

CITEȘTE ȘI ... Mașini lovite pe A1. Din fericire, fără victime

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție și de ambulanță, însă, din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, femeia a decedat. Trupul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

CITEȘTE ȘI ... Gigi Becali, lăsat fără permis în Argeș. Circula cu 103 km/h


În urma cercetărilor efectuate de către  polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș și Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că o șoferiță de 41 de ani, din Curtea de Argeș, ar fi accidentat-o pe tânără după care ar fi fugit de la locul evenimentului rutier.

CITEȘTE ȘI  ... (video) Turist rănit în Munții Făgăraș. Are ligamentele genunchilor rupte

Astfel, femeia a fost reținută, pe baza de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine sa fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.