Tânăr reținut! A fugit de la locul unui accident. Fără permis de conducere ...

Un tânăr de 24 de ani, din Mălureni, a fost reținut de oamenii legii, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducere fără drept, vătămare corporală din culpă,  părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, dar și modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


Potrivit anchetatorilor, pe 30 noiembrie, bărbatul ar fi intrat cu o mașină într-un stâlp din beton, în zona satului Păuleasca de pe raza localității Micești, pe DC 740. În urma impactului, un bărbat de 37 de ani, care se afla în autoturism, fiind pasager, a fost rănit. Acesta a anunțat producerea evenimentului rutier, spunând că are nevoie de îngrjiri medicale, însă nu a oferit și alte date anchetatorilor.

În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să dea de urma tânărului de 24 de ani. Au efectuat o percheziție la locuința acestuia, descoperind autoturismul, iar ulterior găsindu-l și pe argeșean. Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere.

Tânărul a fost reținut, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.