UPDATE! S-a aflat cauza decesului în cazul tânărului înecat! Ce a făcut acesta cu doar câteva clipe înainte să moară ...

UPDATE

Se pare că bărbatul care a murit înecat într-un lac din Poiana Lacului venise la pescuit și ar fi luat și vaca la păscut pe malul lacului. La un moment dat, se pare că vaca ar fi mers să bea apă și ar fi scăpat în lac. Bărbatul a intrat după ea și a salvat-o. După toate acele momente, fiind înfierbântat din cauza căldurii, omul ar fi vrut să se răcorească și s-a aruncat în apa rece, făcând infarct, aceasta fiind și cauza decesului stabilită de medici.

UPDATE:

Tânărul a fost declarat mort. Se pare că bărbatul a mers la pescuit și a vrut să se și scalde.  La căutarea lui au participat și jandarmii și polițiștii.

UPDATE:

Tânărul a fost scos din apă de către pompieri. Acesta a  fost preluat de echipajul SAJ care efectuează manevre de resuscitare în aceste momente. Pe mal, lângă hainele tânărului, a fost găsită și o undiță, semn că acesta venise la pescuit, iar martorii susțin că l-ar fi văzut pe bărbat când ar fi intrat în apă.

Un tânăr de 26 de ani din Poiana Lacului s-ar fi înecat intr-un lac din localitate. Mama acestuia a alertat autoritățile după ce i-a găsit fiului său hainele pe malul apei. Pompierii cu o autospecială cu barca și un echipaj al Ambulanței se deplasează la locului solicitării. Revenim cu detalii!

 

foto: ISU Argeș / IJJ Argeș