Și-a înjunghiat amicul de pahar! Fiul unui avocat, în arest pentru 30 de zile

UPDATE, 23 septembrie:

Andrei Robert Nicolae Cladoveanu a fost prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a decis ca tânărul să rămână în arest pentru 30 de zile.

Avocatul acestuia, Alin Anton, a declarat pentru Sursata.ro: ”Se așteaptă o decizie favorabilă din partea Curții de Apel.”

UPDATE, 23 septembrie:

Din datele oferite de anchetatori, tânărul reținut pentru tentativa de omor este fiul unui avocat. Andrei Robert Nicolae Cladoveanu a fost arestat în 2013 după ce a vândut droguri unor polițiști sub acoperire de la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. La momentul respectiv, Andrei Robert avea asupra sa plicuri cu diferite cantități de cannabis, pe care încerca să le comercializeze, fără să știe ca va ajunge în arest.


Incidentul ce a avut loc duminică dimineața s-a petrecut la o petrecere într-un apartament din municipiu. Andrei Robert Nicolae Cladoveanu s-a luat la ceartă cu unul dintre petrecăreți, l-a îmbrâncit și i-a înfipt briceagul în zona pieptului de două ori. Când și-a dat seama ce a făcut, a sunat la 112 după ajutor.

 

UPDATE, 23 septembrie:

După incidentul grav petrecut la Câmpulung, duminică dimineața, băiatul de 18 ani înjunghiat în zona toracelui a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Universitar din capitală, acolo unde a fost operat. 

Agresorii săi sunt Robert Andrei C., de 25 de ani, Gabriel S., de 23 de ani, şi Mihai U., de 22 de ani, toţi din municipiul Câmpulung.


În urma anchetei polițiștilor, Robert Andrei C., de 25 de ani, a fost reținut pentru tentativă de omor. Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, cu propunerea de arestare preventivă.


Se pare că tânărul a mai fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc.

 

Incident grav, în această dimineață, în Câmpulung. Un tânăr de 18 ani a fost transportat la spital, după ce a fost rănit cu o lamă în zona toracelui. Cuțitul i-a atins unul dintre plămâni. Băiatul a fost dus la Spitalul din Câmpulung, unde se află în stare gravă.

Totul a pornit de la băutură. După o noapte petrecută împreună cu trei amici și după mai multe pahare, tinerii s-au luat la ceartă. Cel mai mic a căzut pradă celorlalți trei tineri.
Văzând la ce s-a ajuns, agresorii au sunat la 112, apoi au fugit.

Au fost prinși după câteva ore și duși la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş unde au fost audiați. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.