Certat cu iubita, a dispărut de acasă! Avea în rucsac 2 sticle de antigel

UPDATE, ora 12:00

O familie din județul Olt a trecut prin clipe de groază după ce băiatul de 18 ani, care locuia în Pitești, a dispărut. Tatăl tânărului a sesizat Poliția aseară, în jurul orei 22:30, după nenumărate încercări de a-și contacta copilul. Băiatul a fost găsit abia dimineață de către polițiștii piteșteni în zona pădurii Trivale.


Din primele date, se pare că acesta suferea de depresie după o ceartă cu iubita. Mai mult, tânăra și-a aniversat, ieri, majoratul. Supărat că nu-i poate fi alături, băiatul și-a închis telefonul mobil și a plecat.

Nu știm momentan ce avea în plan, dar asupra sa s-au descoperit două sticle de antigel, dintr-una lipsind o cantitate de 100 ml. Echipajul medical care l-a evaluat pe tânăr, în această dimineață, a considerat că acesta ar fi putut consuma din lichid, motiv pentru care a fost transportat la spital.

 

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, a fost dat dispărut de familie, după ce aseară a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

CITEȘTE ȘI ... Ilie Bărbulescu - ultima oară pe stadionul Nicolae Dobrin! Omagiu pentru fostul mare fotbalist


În contextul ultimelor evenimente petrecute în Curtea de Argeș, acolo unde un tânăr de aceeași vârstă a fost găsit mort, familia a alertat Poliția. Oamenii legii l-au identificat pe băiat în scurt timp și acum se află la sediul Secției din cartierul Găvana.

CITEȘTE ȘI ... Dispărut de acasă! Marius Ștefan - găsit mort!