Fura bani din mașini lăsate neasigurate - Trimis în judecată!

UPDATE, 14 august:

Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au finalizat cercetarile într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat şi tentativă de furt calificat.
Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna martie a.c. până în prezent, un tânăr de 21 de ani, din Ştefăneşti, ar fi pătruns fără drept, pe timp de noapte, în curţile mai multor locuinţe de pe raza localităţii de domiciliu, şi ar fi sustras diverse sume de bani din autoturisme lăsate neasigurate.
Prejudiciul total este estimat la aproximativ 3.000 de lei.
Reamintim că în ziua de 29 iulie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de 30 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

 

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv fiind acuzat de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat şi tentativă de furt calificat.

CITEȘTE ȘI ... (video) În goana după paturile ATI pentru Covid, Argeșul a primit o șansă!

Mai exact, din cercetările anchetatorilor, se pare că tânărul, din Ștefănești, ar fi spart mai multe autoturisme lăsate neasigurate  de unde fura sume de bani, prejudiciul fiind estimat la valoarea de 3000 de lei. Băiatul acționa doar noaptea. Furturile s-au petrecut începând cu luna martie până în prezent, pe raza orașului Ștefănești.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.