(VIDEO) Jaf la sala de jocuri! Momentul în care tâlharul lovește o angajată

Update 7 noiembrie

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore. Urmează ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere de la fața locului se poate observa cum bărbatul o cheamă de mai multe ori pe angajată, iar la un moment dat o lovește, punând-o la pământ. În câteva secunde fură banii și pleacă.


 

Update 7 noiembrie


Bărbatul care a comis un jaf într-o sală de jocuri din Pitești se află, în aceste momente, la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru cercetări.

Aflând că este căutat de oamenii legii, omul, care este un împătimit al jocurilor de noroc, s-a predat.  Acesta locuia fără forme legale în Pitești.

Tâlhăria a avut loc miercuri. Reamintim că bărbatul a lovit-o pe casiera sălii, iar apoi i-a luat acesteia din mână suma de 1000 de lei și a fugit.


 

Tâlhărie la o sală de jocuri din Pitești. S-a întâmplat, în urmă cu câteva minute, în cartierul Trivale. Polițiștii au ajuns la locul incidentului și au deschis o anchetă. 

CITEȘTE ȘI ... O nouă staţie pentru încărcarea maşinilor electrice

Din primele date, se pare că un bărbat a lovit-o pe casiera salii și, ulterior, i-a luat banii pe care aceasta îi ținea în mână și a fugit. După incident, tânăra a alertat firma de pază, iar apoi Poliția. Fata, angajată de 7 luni la această firmă, este în stare de șoc după cele întâmplate.

Se pare că agresorul nu era mascat și a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Surse din cadrul anchetatorilor susțin că prejudiciul se ridică la suma de 1000 de lei. Acum, agresorul este căutat atât de oamenii legii, cât și de reprezentanții firmei care asigura paza salii de joc.

 

CITEȘTE ȘI ... Accident grav în Arefu! Persoană prinsă sub un tractor

De-a lungul timpului, în Pitești, au fost și alte evenimente de acest fel. Ultimul înregistrat s-a întâmplat în luna martie a acestui an.