Doi tineri din Argeș reținuți de poliție! Acuzați de furt și acte de violență!

Doi tineri din Argeș reținuți de poliție! Acuzați de furt și violență!Aceștia sunt bănuiți că ar fi tâlhărit un bărbat pe un stadion din Argeș!

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Polițiștii  au identificat pe C.V.M. de 18 ani, din oraşul Ştefăneşti şi C.M.C. de 19 ani, din municipiul Piteşti. Se pare că aceștia aveau antecedente.

Tinerii sunt bănuiţi că în noaptea de 12/13.08.2016, în timp ce se aflau în incinta unui stadion de fotbal ar fi deposedat un bărbat, prin folosirea de violenţe, de un telefon mobil şi un portofel conţinând suma de circa 600-700 de lei.

Cu sprijinul Poliţiei Oraşului Ştefăneşti şi Secţiei Nr. 4 Poliţie Piteşti au fost puse în executare doua mandate de aducere privindu-i pe cei doi adolescenți, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti pentru audieri.

Tinerii au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă, urmând ca cercetările sâ continue sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.