TAJ- the secret garden: Vă propunem creații florale originale, proaspete, care să transmită emoție și pasiune pentru viață!

Florile cu stil reprezintă conceptul prin care încercăm să șlefuim gusturi în materie de floristică și să lărgim orizonturi despre ceea ce înseamnă a oferi flori.
De la simple buchete legate cu un fir de dantelă, până la aranjamente grandioase de ceremonie sau cele oferite într-o zi de aniversare, încercăm să aducem în scenă frumusețea naturală a florilor și să bucurăm privirile.

Prin combinații alese și texturi variate vrem să punem suflet și să creem mici bijuterii cu fiecare compoziție. Filozofia noastră e strâns legată de natura, astfel încât designul realizat să preia din ritmul și spontaneitatea acesteia.

Binecunoscut este impactul culorilor asupra stării de spirit și a emoțiilor, de aceea credem cu tărie în puterea terapiei florale. Chiar recente studii universitare au demonstrat că orice aranjament floral realizat cu măiestrie are capacitatea de a transmite emoții prin însăși cromatica folosită, de a relaxa și stimula simțurile și de a emana fericire. Iar aceasta este și misiunea noastră!

Vă propunem creații florale originale, proaspete, care să transmită emoție și pasiune pentru flori, pentru viață, pentru tot ce e frumos.

Atelierul floral a prins rădăcini pe bulevardul Frații Golești Nr 13 din Pitești. Am pus multă creativitate în joc, am dedicat atenție educației în designul floral, am fost îndrumați de floriști recunoscuți la nivel internațional să visăm frumos, am adăugat câteva străluciri, am ales flori delicate și am înflorit aici, pentru voi.
De luni până vineri suntem în atelier înconjurați de flori, încercăm și propunem concepte noi, lucrăm cu pasiune la comenzile clienților, adaptăm, îmbunătățim, ne jucăm cu elemente speciale și stabilim detaliile pentru evenimente încântătoare. Sâmbăta și duminica ne punem papucii de floriști, ne îndreptăm spre locațiile unde avem evenimente și ne punem pe treabă.
Dacă treci în grabă și vrei rapid un aranjament floral sau un buchet de flori,poți alege din zona noastră expozițională unde avem pregătite diferite aranjamente sau îți putem realiza pe loc în funcție de preferințe. Însă, suntem de părere că un aranjament floral special merită timpul nostru și o atenție corespunzătoare. 

Dedicăm timp, urmărim proporții, volume, texturi, culori, forme și suntem foarte motivați să creăm aranjamente florale care să transmită armonie și emoții.

COMENZI LA NUMĂRUL DE TELEFON:  0742 862 755