Sute de cai putere și femei frumoase, în centrul Piteștiului

În această săptămână, începând cu ziua de miercuri, în Pitești, se organizează cea mai mare expoziție auto din județul Argeș. Asociația Oamenilor de Afaceri, în colaborare cu Primăria Municipiului Pitești deschide porțile ediției cu numărul 22 a Salonului Auto Pitești.

Pasionații de cai putere vor putea admira în Piața „Vasile Milea”, începând cu 10-14mai, automobile de la cei mai reprezentativi dealeri auto din județul nostru. Mărci consacrate precum Mercedes, Ford, Mitsubishi, Audi, Opel, Dacia, Renault și Hyundai vor fi prezente la expoziție, unde, modelele expuse vor face deliciul privitorilor alături de manechinele care vor înfrumuseța și mai mult expoziția auto.

Potrivit președintelui Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, Dan Ionescu, Salonul Auto din Pitești va conține atât ofertele personalizate ale fiecărui dealer prezent, cât și avantaje și promoții active doar pe timpul expoziției, oferite de organizatori. Astfel, cumpărătorii unui autoturism nou pot beneficia de reduceri semnificative și oferte pe care, în afara expoziției, nu și le-ar putea permite sau ar necesita un efort financiar semnificativ.

La ediția de anul trecut, dealerii prezenți au expus modele aflate în premieră în județul Argeș, iar vizitatorii s-au arătat foarte interesați de ofertele prezente, crescând semnificativ numărul achizițiilor de mașini noi în perioada 10-14 mai 2016 datorită salonului auto, iar oganizatorii speră să înregistreze același succes și în 2017.

Sursa: Săptămânalul Ancheta