Sute de amenzi împărțite de polițiștii argeșeni! Minor prins la volan

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

În urma verificărilor, au fost aplicate 324 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 65.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 15 permise de conducere și au fost retrase 15 certificate de înmatriculare.

Printre cei prinși de polițiști se numără și un minor de 17 ani, din Tigveni. Băiatul a fost depistat de oamenii legii în timp ce conducea o mașină pe străzile din Tigveni, deși nu deține permis de conducere. Minorul s-a ales cu dosar penal.

De asemenea, un bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș, a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe DJ 731, Domnești, fără a poseda permis de conducere.

Mai mult, polițiștii au constatat că omul consumase băuturi alcoolice. Însă, în urma verificării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie mai mică faţă de limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal.