Surpriza PMP Argeş! Alina Frătică pe listele pentru parlamentare

In urma mult discutatei fuziuni dintre PAM, formaţiunea politică regională condusă de Mircea Andrei şi PMP Argeş, Partidului pentru Argeş şi Muscel se pare că i-a revenit, conform inţelegerii dintre cele două organizaţii, poziţia a doua pe lista pentru Camera Deputaţilor.

Cum preşedintele PAM nu este interesat de această poziţie, in cadrul organizaţiei s-ar fi luat decizia ca Alina Frătică, soţia actualului viceprimar de la Bradu, Florin Frătică, să fie candidat pe poziţia a doua pe lista pentru deputaţi a PMP, aceste informaţii fiind confirmate de cei doi soţi.

Alina Frătică, in vârstă de 31 de ani, are studii superioare juridice şi economice, un master in audit intern şi cursuri postuniversitare la Academia de Poliţie şi Institutul Diplomatic. Funcţia pe care o deţine in acest moment este de şef serviciu la Casa Naţională de Pensii şi...nu in ultimul rând de mamă a doi copii minunaţi.

Contactat de redactorii Sursata.ro, Florin Frătică ne-a declarat: "Alina şi-a dorit demult să se implice activ in viaţa politică a judeţului, iar eu o să o susţin cu tot ce pot. Pe mine nu prea ma mai interesează funcţiile politice, insă voi fi alături de Alina şi, cu siguranţă, experienţa mea politică o va ajuta in acest sens”

De asemenea, Alina Frătică ne-a declarat că această nominalizare este o provocare pentru ea şi se va implica activ, fiind sigură că determinarea ei, insoţită de multă muncă, ii vor aduce succesul câştigării unei poziţii in viitorul Parlament. „Voi lupta in primul rând pentru drepturile femeilor şi ale copiilor, aceasta fiind o sferă socială care are mare nevoie de reală susţinere in societatea românească”