SURPRIZĂ DE PROPORȚII! O nouă firmă lângă autostrada București-Pitești

Divizia de camioane a constructorului american Ford a anunţat marţi deschiderea sediului său din România, cel mai mare birou pe care compania îl are în Europa, cu o suprafaţă totală de 17.000 mp, situat lângă autostrada Bucureşti-Piteşti (A1).

Inaugurarea face parte din strategia globală pe segmentul camioane al constructorului american, care continuă să dezvolte o reţea cu acorduri de distribuţie pe trei continente, în special în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, Rusia şi Turcia şi, cel mai recent, în Europa de est, a declarat Lisa King, director general adjunct Ford Otosan.

„Întrucât am crescut deja prezenţa noastră în diferite regiuni ale lumii, Europa de est este acum piaţa noastră prioritară. Suntem foarte încântaţi să anunţăm că acest sediu reprezintă unul dintre cele mai importante repere ale planului de distribuţie al Ford Trucks, deoarece este primul nostru pas în România şi cel mai important din Europa până acum. Cefin Trucks este un partener de afaceri foarte important pentru noi şi credem că acest centru va contribui în mod semnificativ la prezenţa Ford Trucks în România şi Europa”, a declarat Lisa King, potrivit Digi 24.ro.

Centrul de service al Cefin Trucks are 85 de angajaţi, înregistrează o medie de 600 de reparaţii pe lună şi are o capacitate de reparaţii simultane însumând până la 25 de vehicule pe zi. Sediul Ford Trucks are o suprafaţă dedicată de 17.000 mp, împărţită după cum urmează: o clădire de aproape 3.900 mp (amprenta la sol), parcare betonata pentru stocurile de vehicule - 13.000 mp, suprafaţa totală a birourilor - aproape 1.700 mp, suprafaţa totală a service-ului şi depozitului de piese de schimb - aproape 3.000 mp. Service-ul autorizat Ford Trucks are 9 linii de lucru: 7 linii de reparaţii cu elevatoare, 1 pentru ITP (inspecţie tehnică periodică) şi 1 linie de spălare a camioanelor.

Sursa: Digi 24