Suporterii României își vor vedea echipa pe un ecran gigant

Campionatul European de Fotbal din 2016 va fi urmărit integral pe un ecran gigant aplasat în centrul civic al orașului Mioveni.
Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, le-a promis tuturor locuitorilor din Mioveni și nu numai, ca va susține sportul și va ține cont de cererile locuitorilor.
Pe pagina sa de socializare, edilul a scris următorul mesaj: ”Am luat act de numeroasele propuneri pe care dumneavoastră mi le-aţi făcut, atât aici pe facebook, cât şi în timpul întâlnirilor din ultima perioadă, motiv pentru care vin cu următoarea precizare. Suntem un oraş care susţine sportul, un oraş cu mii de microbişti şi un oraş francofon. Drept urmare, pe platoul din Centrul Civic vom amplasa un mare ecran la care să urmărim împreună, români şi francezi deopotrivă, meciurile care se disputa începând din 10 iunie, în cadrul Campionatului European de Fotbal din Franţa.
Dumneavoastră contaţi, administraţia se face pentru oameni, iar atâta timp cât propunerile dumneavoastră sunt constructive şi pertinente vă asigur că le voi trata cu maximă seriozitate.
Vă aştept în număr cât mai mare să ne bucurăm de fotbal şi să le ţinem pumnii tricolorilor la Euro!”