Supermarket-urile JAM  - partenerul tău în pregătirile de PAȘTE

- Pe o masă îmbelşugată se cere şi o băutură  rafinată?! Produse proaspete, din toate  gamele de alimente. Fructe aromate și legume  variate numai bune de pregătit, mezeluri atent  selecționate, carne macră, sute de produse  alimentare de bază, ingrediente, condimente și  dulciuri delicioase! La noi poţi să alegi dintr-o  selecţie bogată de băuturi, de la vin la lichior  dulce pentru doamne. 


- Te-ai apucat să pregăteşti masa de Paște şi ai  uitat ingredientele de cozonac?! Tot de la Jam  primeşti o mână de ajutor! Făină, ulei, stafide,  ouă proaspete, zahăr de toate felurile, de la  brun la aromat, esenţe parfumate, bomboane  decorative, drojdie şi muulte altele. Ca să  nu mai zicem că tot de aici poţi cumpăra şi  sucitorul sau tava de copt, dar şi oala în care  să fierbi sarmalele şi farfuriile în are să le  serveşti. Iar după atâta muncă meriţi o clipă de  relaxare, cu o cafea servită într-o ceaşcă nouă,  pe care o găseşti tot la Jam.


- Ai început curăţenia generală?! La noi ai tot  ce îţi trebuie, la preţuri competitive, unde mai  pui că poţi să prinzi şi o reducere, care să  îţi aducă un plus de bucurie. Departamentul  cu produse pentru casă este foarte bogat,  de la detergenţi până la soluţii speciale  pentru curăţenie, de la bureţi de vase până  la uscătoare de rufe, tot ce ai nevoie găseşti  într-o vizită scurtă la Jam. 


- Vrei să oferi un cadou sau să împodobeşti  casa de sărbătoare? Avem o zonă specială  cu decorațiuni specifice de Paște, ornamente  pentru masă, veselă pastelată, lumânări  parfumate şi multe altele ce le poţi folosi,  inclusiv ca idei de cadouri. Vei găsi şi coşuri cu  produse rafinate, frumos ambalate, pe care le  poţi oferi în dar.
 

 

Vă așteptăm în cele 8 magazine  din Pitești, Ștefănești și Topoloveni.