Supermarket-urile Jam, alături de tine în pregătirile de Sărbători!

Ai început curăţenia generală?! 

La noi ai tot ce îţi trebuie, la preţuri competitive, unde mai pui că poţi să prinzi şi o reducere, care să îţi aducă un plus de bucurie. Departamentul cu produse pentru casă este foarte bogat, de la detergenţi până la soluţii speciale pentru curăţenie, de la bureţi de vase până la uscătoare de rufe, tot ce ai nevoie găseşti într-o vizită scurtă la Jam. 

 

 

Vrei să oferi un cadou sau să împodobeşti casa de sărbătoare? 

Avem o zonă specială cu podoabe pentru brad, ornamente pentru masă, veselă specială, lumânări parfumate, beteală şi multe altele ce le poţi folosi ca şi idei de cadouri. Vei găsi şi coşuri cu produse rafinate, frumos ambalate, ce le poţi oferi în
dar. Seturile cadou cu cosmetice, de aseme- nea te pot scoate din impas atunci când nu mai ştii ce să pui în sacul Moşului. 

 

 

Te-ai apucat să pregăteşti masa de Crăciun şi ai uitat ingredientele de cozonac?! 

Tot de la Jam primeşti o mână de ajutor! Făină, ulei, stafide, ouă proaspete, zahăr de toate felurile, de la brun la aromat, esenţe parfumate, bomboane decorative, drojdie şi multe altele. Ca să nu mai zicem că tot de aici poţi cumpăra şi sucitorul sau tava de copt, dar şi oala în care să fierbi sarmalele şi farfuriile în care să le serveşti. Iar după atâta muncă meriţi o clipă de relaxare, cu o cafea servită într-o ceaşcă nouă, pe care o găseşti tot la Jam.

 


Pe o masă îmbelşugată se cere şi o băutură rafinată?!

La noi poţi să alegi dintr-o selecţie bogată de băuturi, de la vin la lichior dulce pentru doamne.
 

 

Vă așteptăm în cele 8 magazine din Pitești, Ștefănești și Topoloveni.