Super weekend în Pitești- INTRARE LIBERĂ LA DISTRACȚIE!

Super weekend în Pitești- INTRARE LIBERĂ LA DISTRACȚIE! Nu ai planuri pentru acest weekend? Vezi aici ce petreceri te așteaptă în Pitești. 

Dacă nu te-ai decis cum să îți petreci sfârșitul de săptămână, în Pitești te poți distra la cele mai tari party-uri. Fie că vrei să te relaxezi la o terasă, fie că vrei să dansezi până a doua zi dimineață, cluburile și pub-urile te așteaptă cu petreceri tematice în acest weekend de vară.

CITEȘTE ȘI ... VEZI PROGRAMUL SĂRBĂTORILOR ARGEȘULUI ȘI MUSCELULUI!


Vintage Pub- revine în această sâmbătă cu petreceri de neuitat alături de Dj Marian. Daca vrei să te bucuri de muzică bună și de o atmosferă incendiară, sună la numărul 0771 737 267 și fă o rezevare pentru tine și prietenii tăi. Intrarea este liberă.


Urban Home- te așteaptă vineri să faci cunoștință cu funk-ul și să te distrezi la o petrecere cu swag. Petrecerea începe la ora 22:00, iar intrarea este liberă. Rezervări: 0743 066 445.


Epique Studio Lounge- continuă serile petrecerilor de vară, sâmbătă pe 6 august. Distracția și muzica vor fi la cote maxime. Intrarea este liberă. Rezervări: 0731 221 223.


Don Stepahno- te așteaptă la o petrecere păcătoasă, alături de Apple Juice Dj și cea mai tare muzică. Intrarea este liberă. Rezervări: 0751 100 222.