Super ofertă în Ajun de Moș Nicolae! La Gora Art găsești mobilă de bucătărie de vis

Dacă îți dorești o mobilă de bucătărie clasică, dar în același timp cu un aspect impresionant, Gora Art vine cu o oferta ideală pentru tine, chiar în Ajun de Moș Nicolae!

Pentru că bucătăria este foarte importantă pentru o gospodină, Gora Art a pregătit o nouă colecție de mobilier. Profită de oferta promoțională de Moș Nicolae. Acum poți achiziționa bucătăria DIANA, din MDF înfoliat cu frezare, la prețul de 5.200 de lei, având 4000 cm lungime.


Gora Art Mobila este o societate de producție mobilier la comandă și în serie care își bazează capacitatea de producție pe utilaje moderne și pe un personal instruit și pasionat, cu experiență în producția de mobilier. Dincolo de producție, compania oferă servicii complete asigurând clienților săi consultanță pentru amenajări și design interior, proiectare, reprezentări 3D și montaj specializat. De asemenea, Gora Art Mobila prezintă - ca producător român - garanții suplimentare achiziționării la întâmplare de mobilier din magazine online sau de la furnizori străini, precum și avantajul asistenței rapide și permanente.


Designul şi funcţionalitatea sunt cele mai importante caracteristici ale mobilierului produs sub sigla Gora Art Mobila. Nu se fac compromisuri când vine vorba de calitatea materialelor folosite, iar sistemele şi accesoriile provin doar de la firme renumite în domeniu, ceea ce oferă garanţia că vor rezista mulţi ani folosirii zilnice. Echipa Gora Art Mobila îmbină arta, funcționalitatea, profesionalismul și creația cu experiența pentru a vă oferi cele mai bune soluții de amenajări și cel mai potrivit mobilier fiind alături de dumneavoastră de la stadiul de concept până la recepția lucrării.  


Producătorul argeșean produce și comercializează mobilă destinată spațiilor rezidențiale (mobilier  de bucătărie și dormitor, livinguri, dressinguri, camere pentru copii etc), spațiilor publice (birouri, dulapuri, vitrine, mese, bănci, vestiare etc) sau diferitelor structuri specializate (recepții, mobilier farmacii, mobilier unități medicale etc) .