UPDATE: Adrian Miuțescu intră în autoizolare!

UPDATE, ora 13:55

Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, a decis să intre în autoizolare la locuința din Curtea de Argeș. Acesta solicită Direcției de Sănătate Publică Argeș efectuarea testului de COVID-19 atât domniei sale, cât și prefectului Emanuel Soare.

Astăzi am avut o întâlnire cu domnul prefect atât pe tema epidemiei și pe combaterea ei în județul Argeș cât și pe tema altor subiecte de interes județean. În timpul discuției din biroul domnului prefect am aflat de la televizor decizia premierului de a solicita izolarea membrilor Guvernului și a membrilor Biroul Permanent Național. Săptămâna aceasta am participat la multe întruniri, inclusiv la ședința de birou luni la care a participat și domnul senator Vergil Chițac. Eu am stat la o distanță considerabilă de domnia sa, nu am interacționat direct. Apoi am avut întâlniri de lucru cu miniștrii, am fost la birou, am urmat activitatea cotidiană. 
Astfel, pentru a elimina orice suspiciune, am decis să solicit o echipă de la Direcția de Sănătate Publică pentru a efectua testul pentru depistarea COVID-19 atât mie cât și domnului prefect. De asemenea, am discutat telefonic, în urma cu câteva minute, cu domnul prim-ministru Ludovic Orban și recomandarea domniei sale este autoizolarea la domiciliu pentru toți membrii Guvernului și pentru membrii BPN. Același lucru îl voi face și eu, voi intra în autoizolare la Curtea de Argeș
.

 

CITEȘTE ȘI ... Dacia, în contextul COVID-19: Uzina din Mioveni funcționează în parametri normali!

Adrian Miuțescu a fost la ședința PNL!  “Sunt în Pitești, în biroul prefectului! Tocmai am dat noroc și cu domnul Manu!”

Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, s-a numărat printre membrii partidului care au participat luni la ședința Biroului Executiv în care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac. Reamintim că, în urma contactului cu acesta, întreaga conducere națională a PNL – în frunte cu președintele Ludovic Orban – a anunțat astăzi că intră în autoizolare.  Liderul filialei județene ne-a declarat că, oficial, nu a primit încă ordin pe unitate în ceea ce-l privește, dar că - de la data ședinței până în prezent – contactele între conducerea PNL și zeci, sute de alte persoane au fost multiple.

CITEȘTE ȘI ... Orban și miniștrii, suspecți de coronavirus!

De altfel, domnia sa se afla la momentul la care l-am contactat telefonic în biroul prefectului de Argeș!

“Eu sunt la prefect în birou in acest moment, am dat și mâna cu domnul Manu când am intrat în Consiliul Județean... Acum, asta este situația, să văd ce face fiecare! Pe acest raționament, trebuie să intre și domnul Manu în izolare! Îi văd pe toți că se bucură, dar atât pot să le spun clar pesediștilor:  Să stea liniștiți că nu scapă de mine! Cu izolare, cu coronavirus, fără coronaviurus. Am fost întradevăr la ședința de luni la care a participat domnul senator, dar am stat în partea opusă a sălii și nu am interacționat direct. Acum, vă închipuiți, că de luni încoace fiecare om din sala respectivă a interacționat cu zeci de alte persoane. Eu m-am văzut în ședinte, în întâlniri. Deocamdată, fiind la Pitești, nu am putut discuta direct cu cei din conducerea partidului, știu doar ce s-a dat la televizor și nu știu cu exactitate la această oră dacă trebuie să intru în autoizolare. Dacă trebuie, asta fac. Ori în apartamentul în care stau la București, ori mă duc acasă, la Curtea de Argeș. Mă uimește și mi se pare lipsit de responsabilitate să văd bucurie pe acest subiect!”

!!! Important!  De asemenea, Simona Brătulescu, consilier al primului-ministru și fost președinte ALDE Argeș a fost la aceeasi ședință. Domnia sa intră deja în autoizolare, după cum a declarat.