Strigătul de ajutor al unui piteștean de 21 de ani! A fost diagnosticat cu leucemie

Ștefan Cosmin Constantin, un tânăr de 21 de ani, din Pitești, are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Tânărul a aflat că suferă de o boală grea care i-a schimbat total viața: leucemie.

Pentru a fi salvat, Cosmin sau Bilă, așa cum îi spun prietenii, trebuie să urmeze un tratament costisitor în Germania. Pentru că familia tânărului nu are posibilități financiare, prietenii lui Cosmin s-au mobilizat și au organizat o campanie umanitară, în fiecare sâmbătă seara, de la ora 19:00, adunându-se în parcarea Bowling din Pitești și așteptându-i pe toți cei care doresc să doneze bani pentru a-l ajuta pe Cosmin.

„La spital, Colentina, București, i-au spus că nu mai are nicio șansă în România. Singura cale ar fi tratamentul rapid în Germania. Vă rog să îl ajutați pe acest băiat să traiască”, transmit prietenii lui Cosmin.

Astfel, a fost deschis un cont pe numele tânărului:

Nume: Stefan Cosmin Constatin
Banca: TransilvaniaBank

Cont în euro:
RO29BTRLEURCRT0537958101

Cont în lei:
RO79BTRLRONCRT0537958101  

De asemenea, cei care doresc să doneze sânge pentru tânărul piteștean o pot face la CENTRUL DE TRANSFUZIE PITEȘTI pe numele Ștefan Cosmin Constantin. Până la operație, Cosmin are nevoie zilnic de transfuzii.