Strigăt disperat al primarului Victor Turturică: „Au ajuns oamenii care slujesc statul să fie momeală de război?”

Strigăt disperat al primarului Victor Turturică: „Au ajuns oamenii care slujesc statul să fie momeală de război?”


Reacție dură a primarului comunei Bălilești, Victor Turturică, după măsurile luate la nivel național în privința acțiunilor polițiștilor desfășurate pe străzi cu scopul verificărilor în combaterea răspândirii noului coronavirus pe teritoriul României.

Citește și ... REVOLTĂTOR! Doamna Honțaru, vă asumați că trimiteți 80 de bolnavi de COVID-19 pe stradă?

 

Edilul face apel la prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, spunând că polițiștii nu au cum să se protejeze în timp ce ies pe străzi, pentru că nu au măști. Ba mai mult, primarul Victor Turturică spune că oamenilor legii li s-a propus să accepte măști din bumbac la 5 lei bucata. 

„Este strigător la cer să bagi polițiști în prima linie și să nu le dai nimic de protecție! Domnule Prefect , Domnilor toți, ce au ajuns oamenii care slujesc statul să fie momeala de război? Cum se poate întâmpla ca la polițiștii    din circumscripția Stalpeni să li se propună să accepte măști din bumbac la 5 lei bucata!!Comuna Bălilesti va fi în pericol dacă situația această nu se va reglementa  urgent. Urgent înseamnă ore și minute! Oricum dacă nu se vor mișca instituțiile se va mișca foarte rapid virusul”, a transmis primarul comunei Bălilești.

Până la această oră, în localitatea Bălilești există 15 persoane în carantină.