Străzi inundate în localitățile argeșene

Precipitațiile abudente au inundat, iarăși, străzile din mai multe localități argeșene. Este vorba despre strada Albești din Curtea de Argeș, strada Gării din Ștefănești, strada Nicolae Bălcescu din Pitești. De asemenea, în Valea Iașului, pompierii au fost solicitați să intervină la o inundație la un beci.

Cea mai mare parte a ţării este vizată de o informare de instabilitate atmosferică accentuată, în vigoare până miercuri, la ora 23:00. 

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. 

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-40 l/mp.

La ora 23.00 iese din vigoare prima atenționare și intră cea de-a doua. Codul galben este valabil până miercuri ora 10.00 și presupune manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuată. 

 

 

Foto Info Trafic Pitești