(video) Imagini de film de groază pe un câmp de pe A1! Câini împușcați, filmați de o piteșteancă

Mai multe imagini șocante au fost postate pe rețelele de socializare, imagini  în care apar animale împușcate. Masacrul a avut loc pe un câmp de lângă Autostrada București – Pitești, la ieșirea din benzinăria Petrom, la kilometrul 36.

Trupurile câinilor, dar și oase și sânge, au fost descoperite și fotografiate de piteșteanca Suzana Popa. Zona unde sunt masacraţi câinii este la câţiva metri de autostradă şi la nici 200 de metri de o benzinărie. Malul râului Argeş, plin de pescari, este şi el foarte aproape. La fel şi o fermă de animale unde vin vara mulţi copii şi părinţii lor.

„Un psihopat, paznic de vânătoare la Ocolul Silvic Malu Spart Giurgiu, pe nume Ion Antonescu, utilizează puşca de vânătoare, omorând zeci de câini la marginea autostrăzii A1, la ieşirea din benzinăria Petrom, km 36. Deşi s-a depus plângere penală pentru că a tras asupra unei femei la marginea unui drum puternic tranzitat şi i-a ucis câinii de acum o lună, criminalul (paznic de vânătoare la ocolul silvic Malu Spart Giurgiu) are încă arma la el. Ieri, pe 1.01.2018, a ucis din nou o căţea blândă pe care a împuşcat-o băgându-i ţeava puştii în gură. Căţeaua care acum este doar un cadavru a fost o frumuseţe şi o blândeţe de câine. Apare în ultimul filmuleţ alături de mama sa şi de frăţiorul sau mai mic din altă generaţie. Mama ei a fost împuşcată pe 29.11.2017 de acelaşi vânător alături de unul dintre puiuţii pe care îi alăpta. A supravieţuit şi a fost găsită două săptămâni mai târziu, paralizată din cauza alicelor care au pătruns în coloana vertebrală. Aşteptam ancheta Poliţiei”, este mesajul femeii, postat pe pagina sa de Facebook.

CITEȘTE ȘI ... BMW parcat în pârâu la Câmpulung!


Aceasta îl acuză de acest gest fără inimă pe un inginer la Ocolul Silvic Malu Spart din Giurgiu.
Șeful Ocolului Silvic Bolintin, Ionel Predan, a declarat pentru Digi24.ro că au fost împușcate doar animale „sălbăticite” și că nu s-a încălcat legea. Cu toate acestea, IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal pentru ucidere fără drept și cu intenție a animalelor. Fapta bărbatului este o infracţiune care poate fi pedepsită cu trei ani de închisoare. 

”A fost o acţiune de combatere a răpitorilor. Câini hoinari. Asta înseamnă că nu are stăpân şi este sălbăticit. Acolo nu s-a împuşcat abuziv”, a declarat șeful Ocolului Silvic Bolintin, Ionel Predan, la Digi24.

”Aici apare una dintre catele mame care a fost impuscata pe 29.11.2017 alaturi de puiutii ei din doua generatii. Ea a fost gasita doua saptamani mai tarziu, paralizata din cauza alicelor intrate in coloana vertebrala. In film apare si cateaua omorata pe 1.01.2017, fata celei paralizate, si se vede cat era de blanda” - mesaj postat pe pagina de socializare Suzana Popa.


Sursa Digi24.ro