Detalii șocante! Pedofilul din lift ar fi pângărit o minoră!

UPDATE:

Bărbatul care ar fi agresat, vineri dimineaţă, doi copii în liftul unui bloc din Bucureşti a fost reţinut luni pentru 24 de ore, după mai multe ore de audieri.

Agresorul este poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. Bărbatul ar fi fost recunoscut de către colegii săi, care l-au denunţat duminică după-amiază.
Poliţistul se numeşte Eugen Stan şi lucrează de 10 ani în Brigada Rutieră, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de şofer al unui şef din Poliţie, este divorțat şi are doi copii.

Anul trecut ar fi încercat să violeze o femeie, iar în 2012 ar fi abuzat sexual o fetiţă, tot în Sectorul 6 al Capitalei.

UPDATE:

Bărbatul are 45 de ani și este agent al Poliției Rutiere. Colegii de serviciu l-au recunoscut pe bărbat.

Nu este la prima faptă de acest gen. Polițistul pedofil a reciunoscut și o altă faptă produsă în anul 2015, când a agresat alte două fetițe. Nu a fost prins la vremea respectivă.

"Este poliţist la Brigata de Poliţie Rutieră. Este şocant că munceşti atât şi sunt doi-trei oameni ca ăsta. Colegii lui au confirmat situaţia. Probabil că a durat atât deoarece nici poza nu era concludentă. Aceşti oameni trebuie să dispară din sistem", a declarat Dumitru Coarnă, liderul Sindicatutului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, la Antena 3.

UPDATE:

Pedofilul din Capitală, care a agresat doi copii într-un lift, a fost identificat și prins de politiști.
Acesta a fost deja audiat și, potrivit primelor informații, și-a recunoscut fapta. 

Reamintim că vineri dimineața, bărbatul a prins doi copii de 5, respectiv 9 ani, și i-a agresat în liftul blocului. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.

Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift. 

NEWS:

Un incident îngrozitor a avut loc vineri dimineață în cartierul Drumul Taberei din București. Doi copii de 5, respectiv 9 ani, au fost agresați sexual de către un bărbat în liftul unui bloc.

Cei doi minori, o fetiță și un băiat, locuiesc la doar două străzi distanță de locul incidentului. Aceștia mergeau la o prietenă de familie care stă în acel bloc, mama lor fiind internată în spital cu cel de-al treilea copil.

Bărbatul a urcat în lift în același timp cu micuții. Rămas singur cu ei, individul a început să îi pipăie și să îi sărute. Copiii au urcat până la etajul 8, iar din imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observă că omul a coborât apoi până la etajul patru.

Minorii au povestit ce li s-a întâmplat, iar părinții au anunțat Poliția. 

Potrivit informațiilor obținute de Digi 24, se pare că mama celor doi copii l-ar mai fi văzut pe agresor cel puțin o dată la un magazin din zonă.

„Ca urmare a imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere și publicate de un post de televiziune vă aducem la cunoștință faptul că în cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de agresiune sexuală. Secția 22 Politie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 efectuează investigații în vederea depistării și tragerii la răspundere penală a persoanei care a agresat minorii”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Cei care au informații cu privire la bărbatul din imagini sunt rugați să sune la 112.

 

Video: Digi 24