Trafic infernal pe A1. Înarmați-vă cu răbdare!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, formându-se coloană de autovehicule de la kilometrul 15, comuna Ciorogârla, județul Ilfov, până în municipiul București. 

CITEȘTE ȘI ... Doliu în sistemul universitar! S-a stins profesorul Radu Gabriel Pârvu!


Coloana de mașini de la intrarea în Capitală depășește 4 kilometri, șoferii înaintând cu dificultate. De asemenea, Bulevardul Iuliu Maniu din Cartierul Militari arată de asemenea valori de trafic mai mari decât în mod normal. 

CITEȘTE ȘI ... Tânără de 27 de ani - sfârșit tragic pe o stradă din Curtea de Argeș!

 

Aglomerație și nervi întinși la maximum și pe DN1.

”Se  circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 1A, în zona localității Mogoșoaia, dar și pe DN 7 (intersecție cu DNCB), în apropierea localității Chitila.

Valori crescute de trafic se înregistrează și în partea nord-vest a Centurii Capitalei, între localitățile Otopeni și Bragadiru.”, specifică Poliția Rutieră.


Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.