Scandal imens în Casa Regală! S-a ajuns la apeluri la Poliție!

„Astăzi, 8 noiembrie 2017, marea sărbătoare a Sfinţilor Mihail şi Gavriil îl găseşte pe Majestatea Sa Regele Mihai în stare de suferinţă, la reşedinţa din Elveţia, înconjurat de Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu. De asemenea, la reşedinţă se află angajaţii Casei Majestăţii Sale detaşaţi în Elveţia şi maicile de la mănăstirile din România care îl asistă pe Rege neîncetat”, informează comunicatul Casei Regale.

Marți seara, un trimis al ÎPS Iosif - mitropolitul Europei Occidentale şi Meridionale a venit la reşedinţa din Elveţia pentru a da regelui Sfânta Împărtăşanie Regelui Mihai.

Dl Medforth-Mills, nepotul Majestății Sale, a forțat ușa casei, agresând fizic și verbal trei persoane. Una dintre ele prezintă răni corporale.

CITEȘTE ȘI ... Se oprește apa în Pitești


La incident au fost prezente trei infirmiere, venite să trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut să-și facă la timp datoria. De asemenea, infirmierele au făcut cunoscut că se tem pentru integritatea lor corporală și că vor lua în discuție la instituția lor dacă vor mai veni sau nu să-l trateze pe Rege.

CITEȘTE ȘI ..(video) PITEȘTI: Pisicuță buclucașă salvată de pompieri! A stat trei zile într-un copac


Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie.
În final, Dl Medforth-Mills a fost împiedicat să forțeze intrarea în casă.

”În seara de marți, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a făcut o tentativă de violare a domiciliului Majestății Sale Regelui, la reședința din Elveția.
Incidentul a survenit la doar o oră după ce Regele Mihai primise Sfânta Împărtășanie de la trimisul ÎPS Mitropolitului Iosif. Casa Majestății Sale a înaintat o plângere la poliția elvețiană”,
se arată într-un comunicat.

Principele Nicolae a transmis că incidentul este parte dintr-un joc murdar în care nu vrea să intre din respect pentru bunicul său, Regele Mihai.
„Ma intristeaza profund si nu inteleg agresivitatea CR de a face tot posibilul de a ma impiedica sa imi vad bunicul si de a-mi discredita imaginea. Nu voi intra in acest joc murdar. Voi alege sa-mi respect bunicul in aceste momente dificile pentru ca asa se cuvine si asa este crestineste”, a scris principele pe Facebook.


În urma plângerii depuse, Principele Nicolae a fost audiat de polițiștii elvețieni.


Sursa: evz.ro