Polițist în comă! A fost tăiat cu o sabie în timpul unor percheziții!

În această dimineață, un ofițer de la Serviciul de Acțiuni Speciale a fost grav rănit, după ce a fost atacat cu o sabie, în timpul unor percheziții în Rădăuți. Acesta participa la percheziții privind destructurarea unei grupări de trafic de droguri.

Polițistul a fost transportat în stare gravă la spital, fiind lovit la cap și la un braț. În aceste momente este în comă indusă și ar putea fi transferat la un spital din București.


„În această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului Combaterii Crimei Organizate Suceava au avut o acţiune pe linie de droguri. Au fost organizate opt echipe pentru opt percheziții și aducerea la audieri a patru persoane. La una dintre locaţii, în Rădăuţi, un bărbat a atacat și a rănit cu o sabie în zona capului și a braţului un luptător al Serviciului de Acţiuni Speciale. În acest moment, colegul e la spital, medicii depun toate diligenţele penru salvarea vieţii”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR, potrivit Digi 24.

Acesta a precizat că atacatorul a mai fost arestat tot pentru trafic de droguri, în luna iulie a anului trecut, a fost pus în libertate după 30 de zile, iar în octombrie anul acesta a fost ridicat din nou de poliție și pus sub control judiciar.