ȘOCANT! Adolescent de 14 ani înjunghiat! Motivul? Mânca semințe în autobuz

Un caz șocant s-a petrecut seara trecută! Un adolescent de 14 ani a fost înjunghiat într-un autobuz din Iași, după ce a fost văzut mâncând semințe. Potrivit Digi 24, martorii au povestit că băiatul arunca pe jos coji de seminţe şi făcea gălăgie. 

Un bărbat care se afla în același mijloc de transport, nu a mai suportat comportamentul adolescentului și după ce i-a atras atenția, copilul răspunzându-i foarte obraznic, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat la doar câţiva centimetri de inimă. Victima a ajuns la spital iar agresorul la poliţie, pentru audieri.

Șoferul a blocat uşile autobuzului şi a sunat imediat la 112. O ambulanță l-a transportat pe copil la spital.

„A fost stabilizat, s-au făcut investigații imagistice și a intrat în blocul operator. Prezintă o plagă înjunghiată așa cum am spus la nivelul toracelui anterior pe partea stângă în imediata vechinătate a cordului, a vârfului inimii. Sigur că este în pericol. A fost un caz cu risc”, a declarat dr. Tamara Solange-Roșu, purtător de cuvânt Spitalul de Copii Sfânta Maria Iași.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal, urmând ca oamenii legii să stabilească încadrarea faptei în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie victima.